TAXI DIENSTEN

Haarlem Taxi Centrale

Taxivervoer

Wij bieden Taxivervoer in en buiten omgeving Haarlem aan. Dit hoeft overigens niet perse korte ritten te zijn, ook lange ritten zijn bij ons van harte welkom. Of u nou wilt gaan stappen in een andere grote stad of u heeft een voetbal wedstrijd ergens ver weg, bij ons kunt u elk moment voor elk soort vervoer terecht.

Haarlem Taxi Centrale

Groepsvervoer

Bent u op zoek naar groepsvervoer per taxibusje? Haarlem Taxi Centrale brengt dagelijks mensen naar school, werk, luchthavens en bedrijfsfeesten. Ook voor een taxibusje voor 8 personen bent u bij ons aan het juiste adres.

Haarlem Taxi Centrale

Luchthavenvervoer

Haarlem Taxi Centrale heeft als specialisme luchthavenvervoer. Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers kunnen bij Haarlem Taxi Centrale snel, veilig en voordelig een taxi of taxibusje boeken. Voor vervoer naar en van Schiphol hanteren wij speciale tarieven. U reist op een comfortabele en voordelige manier.

Haarlem Taxi Centrale

Zakelijk vervoer

U rijdt in een zeer comfortabele auto, uiteraard voorzien van klimaatregeling. Onderweg heeft u de handen vrij om in alle rust door te werken. Met de zekerheid dat u veilig, uitgerust en op tijd arriveert. Haarlem Taxi Centrale verzorgt zakelijk vervoer geheel volgens uw wensen.

Haarlem Taxi Centrale

Zorgvervoer

Haarlem Taxi Centrale biedt u voor de beste en voordeligste taxi vervoer van en naar AVL of VUmc ziekenhuis. U zal bij ons nooit gecombineerd worden met andere passagiers en hoeft u dus nooit lang te wachten op een taxi als u bij een ziekenhuis opgehaald wilt worden.

Haarlem Taxi Centrale

Vervoer op maat

Vervoer op maat betekent dat we op het juiste moment de juiste combinatie van middelen en mensen paraat hebben om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen. Voor alle denkbare situaties hebben we daarom de best passende oplossingen voorhanden.

Call Now Button