TAXI AERDENHOUT

Mogen wij ons even voorstellen

Taxi Aerdenhout is een zelfstandige onderneming op het gebied van kwalitatief hoogwaardig personenvervoer. Tot onze vaste klanten behoren naast lokale opdrachtgevers ook een aantal bedrijven, zorginstellingen en overheidsinstanties. Taxi Aerdenhout is al jaren een vertrouwd gezicht in Aerdenhout en staat garant voor een veilige en kwalitatief goede taxirit. Dus heeft u een taxi in Aerdenhout nodig, helpt Taxi Aerdenhout u uit de brand.

LUCHTHAVENTRANSFER

Stipt, veilig en comfortabel vervoer van en naar de luchthaven. Makkelijk en comfortabel naar het vliegveld, het begin van een ontspannende vakantie…

Taxi Beverwijk-Directievervoer

DIRECTIEVERVOER

Stipt, representatief, discreet en betrouwbaar. Uw vervoerspartner voor zakelijk en exclusief taxivervoer. Aan onze voertuigen worden dan ook strenge eisen gesteld op het gebied van hygiëne, comfort en voorzieningen

Taxi Beverwijk

PARTICULIER VERVOER

Voor elk vervoer kunt u een beroep doen op ons. Bestaat uw gezelschap uit meer dan 4 personen, ook dit vervoer kunnen wij voor u regelen.

VERVOER OP MAAT

Vervoer op maat betekent dat we op het juiste moment de juiste combinatie van middelen en mensen paraat hebben om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen.

Taxi Beverwik

ZIEKENVERVOER

Door onze jarenlange ervaring binnen het ziekenvervoer, bent u bij ons aan het juiste adres voor het vervoer naar ziekenhuizen, revalidatie, therapeuten en andere medische situaties.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of wil u informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Haarlem Taxi Centrale
Bel: 023-4444 023
E-mail: info@haarlemtaxicentrale.nl

Call Now Button