TAXI AERDENHOUT

Taxi Aerdenhout

Met Taxi Aerdenhout bent u snel en veilig op plaats van bestemming in Aerdenhout en omgeving. U kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week een taxi reserveren. Onze CBR-gecertificeerde chauffeurs staan altijd voor u klaar. In onze nette en comfortabele auto’s wordt uw reis van A naar B erg aangenaam.

Bent u met meer dan vier personen en wilt u graag taxivervoer in Aerdenhout? Wij bieden u comfortabel groepsvervoer in luxe taxibusjes. In ons taxibusje is plek voor maximaal acht personen. Kies ons groepsvervoer voor zakelijk vervoer, teamuitjes, kinderfeestjes en meer.

Ziekenvervoer Aerdenhout

Wanneer u een doktersafspraak heeft of op bezoek wilt bij een ziek familielid, boekt u een taxi bij Taxi Aerdenhout. Wij brengen u op verzoek niet alleen weg, maar halen u op een afgesproken tijdstip ook weer op. Ook voor ziekenvervoer buiten Aerdenhout, en  maken wij een vaste prijs.

Schiphol taxi Aerdenhout

Start uw privé of zakelijke vliegreis op ontspannen en veilige wijze met de  Schiphol taxi van Aerdenhout . U wordt tegen een vast, laag tarief vanuit Aerdenhout naar Schiphol Airport vervoerd, in een luxe Mercedes Benz die voorzien is van lederen bekleding, verstelbare stoelen, airco en getint glas.

Zakelijk vervoer Aerdenhout

Taxi Aerdenhout is snel en discreet op plaats van bestemming. Wij vervoeren u, uw medewerkers of zakenrelaties in representatieve auto’s met professionele chauffeur. Wilt u na uw afspraak direct weg? Dan blijft de chauffeur stand-by.

 

Rolstoeltaxi Aerdenhout

Wanneer het vanwege uw beperking lastig is om zelfstandig te reizen, kan u met onze taxi toch gemakkelijk op uw plaats van bestemming komen. Belangrijk is, dat uw rolstoel inklapbaar is. Wij vervoeren u van A naar B en halen u vervolgens ook weer op. Vraag Taxi Ardenhout naar de mogelijkheden.