TAXI BENTVELD

Taxi BENTVELD

Met Taxi Bentveld bent u snel en veilig op plaats van bestemming in Bentveld en omgeving. U kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week een taxi reserveren. Onze CBR-gecertificeerde chauffeurs staan altijd voor u klaar. In onze nette en comfortabele auto’s wordt uw reis van A naar B erg aangenaam.

Bent u met meer dan vier personen en wilt u graag taxivervoer in Bentveld? Wij bieden u comfortabel groepsvervoer in luxe taxibusjes. In ons taxibusje is plek voor maximaal acht personen. Kies ons groepsvervoer voor zakelijk vervoer, teamuitjes, kinderfeestjes en meer.

Ziekenvervoer Bentveld

Wanneer u een doktersafspraak heeft of op bezoek wilt bij een ziek familielid, boekt u een taxi bij Taxi Bentveld. Wij brengen u op verzoek niet alleen weg, maar halen u op een afgesproken tijdstip ook weer op. Ook voor ziekenvervoer buiten Bentveld, en  maken wij een vaste prijs.

Schiphol taxi Bentveld

Start uw privé of zakelijke vliegreis op ontspannen en veilige wijze met de  Schiphol taxi van Bentveld . U wordt tegen een vast, laag tarief vanuit Bentveld naar Schiphol Airport vervoerd, in een luxe Mercedes Benz die het voorzien is van lederen bekleding, verstelbare stoelen, airco en getint glas.

Zakelijk vervoer Bentveld

Taxi Bentveld is snel en discreet op plaats van bestemming. Wij vervoeren u, uw medewerkers of zakenrelaties in representatieve auto’s met professionele chauffeur. Wilt u na uw afspraak direct weg? Dan blijft de chauffeur stand-by.

 

Rolstoeltaxi Bentveld

Wanneer het vanwege uw beperking lastig is om zelfstandig te reizen, kan u met onze taxi toch gemakkelijk op uw plaats van bestemming komen. Belangrijk is, dat uw rolstoel inklapbaar is. Wij vervoeren u van A naar B en halen u vervolgens ook weer op. Vraag Taxi Bentveld naar de mogelijkheden.