TAXI BEVERWIJK

Taxi Beverwijk

Taxi Beverwijk is al jarenlang uw aanspreekpunt voor comfortabel taxivervoer. Wij brengen u 24/7 naar uw bestemming. Neem contact op via 023 – 4444 023 voor het reserveren van een taxi in Beverwijk . Uw taxi Beverwijk is snel ter plaatse! 

Taxi Aerdenhout

Taxi Beverwijk: Taxibedrijf met betrouwbare chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid, hebben een goede stratenkennis en zij brengen u snel en veilig van A naar B. Onze taxi’s zien er keurig uit en de chauffeurs gedragen zich uiterst correct. Zij zorgen ervoor dat uw rit prettig verloopt. Met onze scherpe tarieven zijn wij het voordeligste taxibedrijf in de regio Haarlem, en als u vooraf reserveert ontvangt u zelfs direct 35% korting op de meterprijs. Wij zijn dus de taxi in Beverwijk die u zoekt!

Voordeel van taxivervoer

Heeft u vanuit Beverwijk vervoer nodig naar het ziekenhuis? Ziekenvervoer en ziekenhuisvervoer doen wij bij Taxibedrijf Haarlem Taxicentrale uiteraard ook. Zoekt u vervoer voor uw kinderen van en naar school in Beverwijk? Ook het leerlingenvervoer in Beverwijk regelen wij voor u. Wilt u meer te weten komen over alle mogelijkheden? Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Taxi Aerdenhout/Busje

Transparante en scherpe tarieven

Wij staan bekend om onze lage ritprijzen. Bij ons betaalt u dus nooit te veel. Daarom komen onze vaste klanten steeds terug. U wilt toch ook zo min mogelijk betalen voor uw taxi? Reserveer dan vandaag nog uw luxe taxi in de regio Beverwijk.

maximumtarieven taxi (per 1 januari 2022)

StarttariefPer KM.Per minuut
€ 3,36€ 2,47€ 0,41

Taxi Beverwijk: Bereikbaarheid en reserveren

Wij zijn graag transparant en duidelijk, dus als u nog vragen heeft dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Haarlem Taxicentrale is ook de inwoners van Beverwijk graag van dienst, zodat u met een gerust gevoel naast onze chauffeur plaats kunt nemen. Zij brengen u snel, veilig en voordelig naar uw bestemming. Uw taxirit in Beverwijk boekt u eenvoudig ONLINE of u belt onze medewerkers via 023 – 4444 023 . Wij zijn uw taxi in Beverwijk en staan altijd voor u klaar.

De 5 zekerheden van Taxi Beverwijk

  • 24/7 telefonisch bereikbaar
  • wij rijden gegarandeerd op tijd
  • nette betrokken chauffeur
  • de beste taxi service van Beverwijk
  • afspraak is afspraak