TAXI BLOEMENDAAL

Taxi Bloemendaal

Met Taxi Bloemendaal bent u snel en veilig op plaats van bestemming in Bloemendaal en omgeving. U kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week een taxi reserveren. Onze CBR-gecertificeerde chauffeurs staan altijd voor u klaar. In onze nette en comfortabele auto’s wordt uw reis van A naar B erg aangenaam.

Bent u met meer dan vier personen en wilt u graag taxivervoer in Bloemendaal? Wij bieden u comfortabel groepsvervoer in luxe taxibusjes. In ons taxibusje is plek voor maximaal acht personen. Kies ons groepsvervoer voor zakelijk vervoer, teamuitjes, kinderfeestjes en meer.

Ziekenvervoer Bloemendaal

Wanneer u een doktersafspraak heeft of op bezoek wilt bij een ziek familielid, boekt u een taxi bij Taxi Bloemendaal. Wij brengen u op verzoek niet alleen weg, maar halen u op een afgesproken tijdstip ook weer op. Ook voor ziekenvervoer buiten Bloemendaal, en  maken wij een vaste prijs.

Schiphol taxi Bloemendaal

Start uw privé of zakelijke vliegreis op ontspannen en veilige wijze met de  Schiphol taxi van Bloemendaal . U wordt tegen een vast, laag tarief vanuit Bloemendaal naar Schiphol Airport vervoerd, in een luxe Mercedes Benz die het voorzien is van lederen bekleding, verstelbare stoelen, airco en getint glas.

Zakelijk vervoer Bloemendaal

Ons zakelijke taxivervoer is snel en discreet op plaats van bestemming. Wij vervoeren u, uw medewerkers of zakenrelaties in representatieve auto’s met professionele chauffeur. Wilt u na uw afspraak direct weg? Dan blijft de chauffeur stand-by.

 

Rolstoeltaxi Bloemendaal

Wanneer het vanwege uw beperking lastig is om zelfstandig te reizen, kan u met onze taxi toch gemakkelijk op uw plaats van bestemming komen. Belangrijk is, dat uw rolstoel inklapbaar is. Wij vervoeren u van A naar B en halen u vervolgens ook weer op. Vraag Taxi Bloemendaal naar de mogelijkheden.