Taxi naar de vaccinatielocatie

Ben je uitgenodigd voor de vaccinatieprik tegen het coronavirus? Haarlem Taxi Centrale brengt je veilig en verantwoord met de taxi naar de vaccinatielocatie. Je reist dan met dezelfde chauffeur naar en van de priklocatie. Daarmee blijft het aantal contactmomenten beperkt en kan jij rustig bijkomen van de vaccinatie. Natuurlijk krijg je altijd een vaste prijs voor je taxi naar de vaccinatielocatie van de GGD. Zo helpt HTC in de strijd tegen het coronavirus.

Taxi naar de vaccinatielocatie

Het kan zijn dat het moeilijk is om naar de vaccinatielocatie te komen. Als je geen vervoer hebt naar de vaccinatielocatie? Bij Haarlem Taxi Centrale bestel je eenvoudig een taxi die je naar de vaccinatie brengt en na afloop weer thuis afzet. Dit gebeurt altijd in een privé taxi of taxibusje die voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM.

         Adressen vaccinatielocaties
  • Vaccinatielocatie Schiphol: Loevesteinse Randweg 110 op Schiphol (P4 langparkeren).
  • Vaccinatielocatie Haarlem: Kennemer Sportcentrum, A.W.F. van Idenburglaan 1 in Haarlem.
  • Vaccinatielocatie Beverwijk: Parkeerterrein Bazaar, Ringvaartweg 2 in Beverwijk.
  • Mobiele vaccinatielocatie Zandvoort: op het braakliggende terrein naast Tolweg 10 (ZFM) in Zandvoort met parkeergelegenheid voor patiënten op het terrein. Let op: opent op 29 maart voor een periode van in ieder geval twee maanden.
  • Vaccinatielocatie Ijmuiden: bij het voormalig tenniscentrum, Dokweg 43-45 in Ijmuiden. Let op: deze locatie opent op 12 april 2021. 
  • Vaccinatielocatie Uitgeest: Sporthal de Zien, Zienlaan 4 in Uitgeest. Let op: deze locatie opent op 13 april 2021. 

Nadat je het vaccin hebt gekregen, zal de medewerker aan je vragen om even een kwartier te blijven zitten voor het geval er bijwerkingen optreden. Daarom vindt je terugrit ongeveer 15-30 minuten later dan de heenrit plaats. Bij Haarlem Taxi Centrale hoef je niets extra te betalen voor de wachttijd. Je gaat met dezelfde chauffeur die je gebracht heeft weer mee naar huis.

Call Now Button