TAXI OVERVEEN

Taxi Overveen

Met Taxi Overveen bent u snel en veilig op plaats van bestemming in Overveen en omgeving. U kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week een taxi reserveren. Onze CBR-gecertificeerde chauffeurs staan altijd voor u klaar. In onze nette en comfortabele auto’s wordt uw reis van A naar B erg aangenaam.

Bent u met meer dan vier personen en wilt u graag taxivervoer in Overveen? Wij bieden u comfortabel groepsvervoer in luxe taxibusjes. In ons taxibusje is plek voor maximaal acht personen. Kies ons groepsvervoer voor zakelijk vervoer, teamuitjes, kinderfeestjes en meer.

Ziekenvervoer Overveen

Wanneer u een doktersafspraak heeft of op bezoek wilt bij een ziek familielid, boekt u een taxi bij Taxi Overveen. Wij brengen u op verzoek niet alleen weg, maar halen u op een afgesproken tijdstip ook weer op. Ook voor ziekenvervoer buiten Overveen, en maken wij een vaste prijs.

Schiphol taxi Overveen

Start uw privé of zakelijke vliegreis op ontspannen en veilige wijze met de  Schiphol taxi van Overveen. U wordt tegen een vast, laag tarief vanuit Overveen naar Schiphol Airport vervoerd, in een luxe Mercedes Benz die het voorzien is van lederen bekleding, verstelbare stoelen, airco en getint glas.

Zakelijk vervoer Overveen

Ons zakelijke taxivervoer is snel en discreet op plaats van bestemming. Wij vervoeren u, uw medewerkers of zakenrelaties in representatieve auto’s met professionele chauffeur. Wilt u na uw afspraak direct weg? Dan blijft de chauffeur stand-by.

 

Rolstoeltaxi Overveen

Wanneer het vanwege uw beperking lastig is om zelfstandig te reizen, kan u met onze taxi toch gemakkelijk op uw plaats van bestemming komen. Belangrijk is, dat uw rolstoel inklapbaar is. Wij vervoeren u van A naar B en halen u vervolgens ook weer op. Vraag Taxi Overveen naar de mogelijkheden.